Wednesday 17 april 2024
logo 239x150headerpng 300x152

Beste vrienden en sympathisanten,

Naar jaarlijkse gewoonte werd ook dit jaar de Walk for MS gepland welke jammer genoeg door de corona crisis niet kon doorgaan. Hierdoor zagen we ons genoodzaakt om het evenement te verplaatsen naar een latere datum, namelijk 26 september 2020. Opnieuw echter gooit corona roet in het eten en is het stilaan duidelijk dat er in de nabije toekomst geen mogelijkheid zal zijn om de wandeling alsnog te laten doorgaan.

Daarom starten we vanaf woensdag 9 september met een "corona-editie" van de Walk for MS, eentje die er een beetje anders zal uitzien. Hoe precies wordt hieronder uitgelegd.
Het is de bedoeling om samen 3000km te wandelen op een veilige manier. Dit wil zeggen: in je eentje, met partner of met een aantal vrienden uit je vertrouwde bubbel. De deelname kost éénmalig 6€ per registratie en daarna mag u zoveel wandelingen ingeven als u wil.

Om deel te nemen moet je volgende stappen uitvoeren:

  1. Registreer jezelf op onze website (dit is slechts één keer nodig). Ga hiervoor naar de homepagina en klik op de "registreer" link in het "Log-In Walk for MS 3000K" menu aan de linkerkant.
  2. Zodra het registratieformulier is ingevuld ontvangt u een email met een activatielink. Klik deze link aan om uw account te activeren. In de mail staan ook de betalingsgegevens om de 6€ over te schrijven. Van zodra de betaling ontvangen is, krijgt u opnieuw een bevestigingsmail toegestuurd waarbij u ook een loterijticket wordt toegewezen. Hiermee maakt u, naar jaarlijkse gewoonte, kans op mooie prijzen.
  3. Vanaf deze moment kan u starten met wandelen en uw aantal gewandelde kilometers ingeven op onze website (u kan zoveel wandeling ingeven als u zelf wil). Log hiervoor eerst in met uw "username" en "paswoord". Als het inloggen gelukt is wordt u automatisch naar het ingave formulier gestuurd. Als dit niet het geval is, om welke reden dan ook, dan kan u de pagina ook steeds bereiken via het hoofdmenu. Ga hiervoor naar "Walk for MS" - "Walk for MS 3000K - Ingave" (let op: dit menu item is niet zichtbaar als u niet bent ingelogd!)
  4. Vul het formulier in met uw naam, emailadres, aantal kilometers en klik op "doorsturen". Onder het formulier vindt u ook steeds een overzicht van alle wandelingen die u persoonlijk heeft ingegeven. Zo heeft u steeds een mooi overzicht van al uw gewandelde kilometers.

Dit artikel kan u steeds terugvinden via het hoofdmenu, "Walk for MS" - "Walk for MS 3000K". Deze link is altijd bereikbaar, ook als u niet ingelogd bent. Hier staat ook een volledig overzicht van alle ingevoerde wandelingen/kilometers.

Ziezo, we wensen u alvast veel wandelplezier en danken u voor uw deelname!
Walk for MS administratie

­