Monday 24 juni 2024
logo 239x150headerpng 300x152
HikeEnBike banner

Move to Sport vzw daagt de community uit om van 30 mei 2021 t/m 30 juni 2021 samen met personen met MS, familie, vrienden, collega’s, bedrijven … 10.000 km te wandelen en/of te fietsen. Hierbij kunnen deelnemers zich registreren op de website van Move to Sport (10,- €), en ontvangen zij een unieke buff alsook een unieke log-in zodat men rechtstreeks de gepresteerde kilometers aan de online teller kan toevoegen.

De negatieve aspecten van de COVID-19 pandemie, isolatie, geen buitenhuis activiteiten, … heeft bij veel personen met MS zijn sporen en angsten nagelaten. Daarom wil een actie als deze een positieve boodschap brengen om terug te activeren, buiten te komen en alzo het participeren voor de komende maanden een boost te geven.

climbing4ms logoOm nog extra te sensibiliseren rond Multiple Sclerose zullen Guy Bleyen en Steven Boets op 15 augustus 2021 de Gross Glockner (De hoogste berg van Oostenrijk) beklimmen tvv Move to Sport, Climbing 4 MS. Zij hebben een unieke collectie gesigneerde voetbalshirts van bijna alle Belgische prof voetbalploegen, Dries Mertens, van enkele Nederlandse topploegen en enkele wielertoppers verzameld die zij via een online veiling zullen verkopen als extra opbrengst voor hun tocht.

NAAR DE VEILING!

Om deel te nemen moet je volgende stappen uitvoeren:

  1. Registreer jezelf op onze website (dit is slechts één keer nodig). Ga hiervoor naar de homepagina en klik op de "registreer" link in het "Log-In Hike & Bike" menu aan de linkerkant.
  2. Zodra het registratieformulier is ingevuld ontvangt u een email met een activatielink. Klik deze link aan om uw account te activeren. In de mail staan ook de betalingsgegevens om de 10€ over te schrijven. Van zodra de betaling ontvangen is, wordt de buff opgestuurd.
  3. Vanaf deze moment kan u starten met wandelen en uw aantal gewandelde kilometers ingeven op onze website (u kan zoveel wandeling ingeven als u zelf wil). Log hiervoor eerst in met uw "username" en "paswoord". Als het inloggen gelukt is wordt u automatisch naar het ingave formulier gestuurd. Als dit niet het geval is, om welke reden dan ook, dan kan u de pagina ook steeds bereiken via het hoofdmenu. Ga hiervoor naar "Walk for MS" - "Hike & Bike met Move to Sport" (let op: dit menu item is niet zichtbaar als u niet bent ingelogd!)
  4. Vul het formulier in met uw naam, emailadres, aantal kilometers en klik op "doorsturen". Onder het formulier vindt u ook steeds een overzicht van alle wandelingen die u persoonlijk heeft ingegeven. Zo heeft u steeds een mooi overzicht van al uw gewandelde kilometers.

Dit artikel kan u steeds terugvinden via het hoofdmenu, "Walk for MS" - "Hike & Bike met Move to Sport". Deze link is altijd bereikbaar, ook als u niet ingelogd bent. Hier staat ook een volledig overzicht van alle ingevoerde wandelingen/kilometers.

Ziezo, we wensen u alvast veel wandelplezier en danken u voor uw deelname!
Walk for MS administratie

­